





2020 POWER Act Virtual Seminar "Justice and the Challenges of COVID-19"

AGENDA

Wednesday, September 23, 2020	
10:00 am — 10:25 am	Registration
10:30 am — 10:40 am	Welcome Remarks and Introduction of POWER Act Virtual Seminar Agenda Honorable Ramona V. Manglona, Chief Judge U.S. District Court for the Northern Mariana Islands (10 minutes)
10:40 am—11:05 am	Challenges Victims are Facing and Access to Resources During the Pandemic Maisie B. Tenorio, Executive Director Northern Marianas Coalition Against Domestic & Sexual Violence (25 minutes)
11:05 am — 11:25 am	Family Violence Pre and Post Pandemic Joseph Kevin Villagomez, Former Family Court Manager, CNMI Superior Court, Family Court Division (20 minutes)
11:25 am — 11:50 am	Challenges Facing Prosecutors During the Pandemic John Bradley, Criminal Chief, CNMI Office of the Attorney General (25 minutes)
11:50 am — 12:05 pm	Access to Resources for Minor Victims During the Pandemic Julian Camacho, CNMI Division of Youth Services (15minutes)
12:05 pm — 12:15 pm	Questions & Answers Closing Remarks Honorable Heather L. Kennedy, Magistrate Judge U.S. District Court for the Northern Mariana Islands (10 minutes)
	Total CLE: 2.0